African Dance at Anne Hill Enrichment Centre

(Tiếng Việt bên dưới)

AFRICAN DANCE AT ANNE HILL ENRICHMENT CENTRE

African Dance is a broad term referring to the many dance styles from the cultures and countries of the African continent. At Anne Hill Enrichment Centre, we will focus on Traditional West African Dance.

Students will learn common cultural dances that are accompanied by percussion instruments. The movements are high energy but grounded to the earth as children utilise every part of their bodies in the dance. Foundational steps include scuffing, stamping, jumping and hopping steps.

The relationship of rhythm to movement is key. As dancers, students will connect with the percussion instruments and audience through their dance. They will learn of the cultural meaning and story behind each dance, which will allow them to portray it in their movements.

? Ms. Amanda Armenteros:
Amanda is extremely passionate about the art of dancing and using it for fitness. Amanda is from New York city and has trained in many forms of dance such as Modern(Horton/ Graham technique) Ballet, Jazz and West African dance for over 8 years. Amanda’s specialty is West African dance, which she has used to create a high intensity fitness class called AFROCHIC FITNESS! The class focuses on using African movement to tone, strengthen, and increase flexibility in the full body. The movement is fun, energetic and builds stamina. Many students love her class because they don’t realize they are exercising!

⭐️ Age Group & Schedule
6 – 9 Years Old
Tuesdays: 4.00 – 5.00 PM

For more information on the schedule and fees, kindly refer to:
Centre Fees
Programme Schedule

If you are interested in enrolling your child for our programmes, please contact us at:
?: Facebook – Anne Hill Enrichment Centre

?: Instagram – ahenrichment
?: https://annehillenrichment.com/
?: +84 903846938
?: info@annehillenrichment.com
?: L4-11, 4th Floor, Estella Place – 88 Song Hanh, An Phu Ward, Thu Duc City, Ho Chi Minh City

⭐️ The World Is Your Stage ⭐️

LỚP NHẢY AFRICAN TẠI TRUNG TÂM ANNE HILL ENRICHMENT

Nhảy African là một thuật ngữ rộng dùng để chỉ nhiều phong cách khiêu vũ từ các nền văn hóa và quốc gia của lục địa Châu Phi. Tại Trung tâm Anne Hill Enrichment, chúng tôi sẽ tập trung vào Múa Truyền thống Tây Phi.

Học sinh sẽ được học các điệu múa văn hóa thông thường đi kèm với các nhạc cụ gõ như trống. Các chuyển động luôn tràn đầy năng lượng nhưng lại có cơ sở khi trẻ em vận dụng mọi bộ phận trên cơ thể của mình trong điệu nhảy. Các bước cơ bản bao gồm các bước nhảy, giậm chân, nhảy.

Sự chủ đạo của môn học này lối quan hệ của nhịp điệu với sự chuyển động. Là vũ công, các học sinh sẽ kết nối với các nhạc cụ gõ và khán giả thông qua điệu nhảy của mình. Bên cạnh đó, trẻ cũng sẽ được tìm hiểu về ý nghĩa văn hóa và câu chuyện đằng sau mỗi điệu nhảy, điều này sẽ cho phép các bé khắc họa trong các chuyển động của mình.

? Cô Amanda Armenteros:
Amanda cực kỳ đam mê nghệ thuật khiêu vũ và tận dụng nó như một hình thức rèn luyện sức khỏe. Amanda đến từ thành phố New York và đã đào tạo nhiều loại hình khiêu vũ như Ballet hiện đại (kỹ thuật Horton / Graham), Jazz và múa Tây Phi trong hơn 8 năm. Sở trường của Amanda là điệu nhảy Tây Phi, bộ môn mà cô đã sử dụng để tạo ra một lớp thể dục cường độ cao có tên là AFROCHIC FITNESS! Lớp học tập trung vào việc sử dụng chuyển động của Châu Phi để săn chắc, tăng cường sức mạnh và tăng độ dẻo dai cho toàn bộ cơ thể. Các chuyển động luôn chứa đựng sự vui vẻ, tràn đầy năng lượng và xây dựng sức chịu đựng. Rất nhiều học viên yêu thích lớp học của cô ấy vì họ không nhận ra mình đang tập thể dục!

⭐️ Nhóm Tuổi & Thời Khoá Biểu
Học sinh độ tuổi từ 6 – 9 Tuổi
Thứ Ba: 16h – 17h

Để biết thêm thông tin chi tiết về học phí và thời khoá biểu, vui lòng tham khảo tại:
Học Phí
Thời Khoá Biểu

Nếu bạn quan tâm đến chương trình, xin đừng ngần ngại liên hệ với chúng tôi tại:
?: Facebook – Anne Hill Enrichment Centre

?: Instagram – ahenrichment
?: https://annehillenrichment.com/
?: 0903 846 938
?: info@annehillenrichment.com
?: L4-11, Lầu 4, Estella Place – 88 Song Hành, Phường An Phú, TP. Thủ Đức, TP.HCM

OTHER NEWS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Content is protected !!