Benefits Of Ballet Dance

(Tiếng Việt bên dưới)

BENEFITS OF BALLET DANCE

It is without a doubt that parents would want the best for their children’s learning experiences most of the time. Exposure to various activities including sports and the arts at an early age would help them become more well-rounded. In such cases, have you ever thought about ballet?

Ballet is an artistic dance form using precise and highly formalised choreography. Classical ballet originated in Renaissance Italy, established its present form during the 19th century and later developed into a concert dance form in France and Russia. It is known for its light, elegant and flowing movements and the use of pointe shoes.

⭐ Physical coordination, grace and posture
Kids tend to like being active and burn a lot of energy. By doing ballet our children are able to put that energy to use. They are able to improve their physical coordination through following precise steps in the choreography. With practice and repetition, they will soon be able to perform the moves with grace. In addition to this, following these moves and holding the positions can help the children to keep a good posture.

⭐ Mental strength and focus
With all those physical demands of ballet, imagine how much work your brain is doing to keep you balanced and move your limbs according to the music. Students will have to focus to keep themselves in one position and again to move to another with accuracy. This requires the brain to pay attention to multiple things such as the music, the instructors and the fellow ballet dancers.

⭐ Builds social skills
Children are around other kids most of the day. Students can interact with others during class and share their experiences therefore improving their social skills. Doing ballet and encouraging others who are doing it with them will help them work towards a goal.

⭐ Instills confidence
Over time with practice the children will be able to see the fruits of their labour. Although they may struggle initially, after practice and hard work, students will soon see they are capable of doing the required moves in harmony with the music. They will feel more confident when they master a move. They will soon find old moves – that were difficult previously – are now easy and second nature. This will teach them that if they practice and put in the effort, they can reach their goals and accomplish anything.

If you are interested in our Ballet Class, please contact us at: 
?: Facebook – Anne Hill Enrichment Centre 
?: Instagram – ahenrichment  
?: https://annehillenrichment.com/
?: +84 903846938 

?: info@annehillenrichment.com
?: L4-11, 4th Floor, Estella Place – 88 Song Hanh, An Phu ward, District 2 

⭐️ The World Is Your Stage ⭐️

LỢI ÍCH CỦA MÚA BA-LÊ

Không còn nghi ngờ gì nữa, các bậc cha mẹ đều luôn muốn những tạo điều kiện tốt nhất cho con mìnhh được học tập trải nghiệm. Việc tiếp xúc với những điều như thể thao và nghệ thuật giúp trẻ trở nên những thanh niên toàn diện sau này. Trong những trường hợp như vậy, bạn đã bao giờ nghĩ về múa ba lê chưa?

Ba lê là một hình thức múa nghệ thuật sử dụng vũ đạo chính xác và có tính trang trọng cao. Ba lê cổ điển có nguồn gốc từ thời Phục hưng Ý, thiết lập hình thức hiện tại của nó trong thế kỷ 19 và sau đó phát triển thành một hình thức khiêu vũ hòa nhạc ở Pháp và Nga. Nó được biết đến với các chuyển động nhẹ nhàng, thanh lịch và trôi chảy và sử dụng giày mũi nhọn (giày pointe)

⭐ Sự phối hợp thể chất, sự duyên dáng và tư thế.
Trẻ có xu hướng thích hoạt động và đốt cháy nhiều năng lượng. Bằng cách tập múa ba lê, trẻ em của chúng ta có thể tận dụng năng lượng đó. Các bé có thể cải thiện sự phối hợp thể chất của mình thông qua các bước nhảy chính xác trong vũ đạo. Với sự luyện tập và sự lặp lại, các học viên nhí sẽ sớm thực hiện được các động tác một cách duyên dáng. Thêm vào đó, làm theo những động tác này và giữ các tư thế có thể giúp trẻ giữ được dáng hình tốt.

⭐ Sức mạnh tinh thần và sự tập trung.
Với tất cả những nhu cầu thể chất của múa ba lê, hãy thử tưởng tượng bộ não của bạn đang hoạt động bao nhiêu để giữ cho bạn cân bằng và di chuyển các chi theo âm nhạc. Học sinh sẽ phải tập trung để giữ mình ở một vị trí và một lần nữa để di chuyển đến một vị trí khác với độ chính xác. Điều này đòi hỏi não phải chú ý đến nhiều thứ như âm nhạc, người hướng dẫn và các vũ công ba lê trong nhóm

⭐ Xây dựng kỹ năng xã hội.
Ngoài ra đây còn là cơ hội để trẻ được gặp gỡ và tiếp xúc với các bạn đồng trang lứa khác, đồng thời chia sẻ kinh nghiệm của trẻ, điều này giúp các bé cải thiện các kỹ năng xã hội của mình.

⭐ Để tâm đến sự tự tin.
Theo thời gian với thực hành, trẻ em sẽ có thể nhìn thấy thành quả lao động của mình. Mặc dù ban đầu bé có thể khó khăn để thích nghi, nhưng sau khi luyện tập chăm chỉ, các học viên nhí sẽ sớm thấy mình có khả năng thực hiện các động tác cần thiết để hòa hợp với âm nhạc. Trẻ sẽ cảm thấy tự tin hơn khi thành thạo một động tác, thậm chí các bé sẽ sớm nhận ra những động tác cũ – những điều khó khăn trước đây – bây giờ là dễ dàng và tự nhiên. Điều này sẽ dạy trẻ em rằng nếu luyện tập và nỗ lực, các bé có thể đạt được mục tiêu và hoàn thành bất cứ điều gì.

Nếu bạn quan tâm đến lớp học múa Ba lê, xin vui lòng liên hệ chúng tôi:
?: Facebook – Anne Hill Enrichment Centre
?: Instagram – ahenrichment
?: https://annehillenrichment.com/
?: +84 903846938
?: info@annehillenrichment.com
?: L4-11, Lầu 4, Estella Place – 88 Song Hành, An Phú, Quận 2

OTHER NEWS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Content is protected !!