Through The Eyes Of Our Dance Teachers

(Tiếng Việt bên dưới)

THROUGH THE EYES OF OUR DANCE TEACHERS

Today, AHE team would like to share with you how our dance teachers think about their dance genres which they are teaching at Anne Hill Enrichment Centre.

⭐️ BALLET
Ballet is considered a form of high art. Our dance classes incorporate stretching and bare exercises that are both fun and engaging, using music to support the all important ‘timing’ in any form of dance.
We explore a range of techniques that will improve students’ postures and help choreograph combinations that will showcase a elequant ballet dancer.
Ballet is a great form of exercise too, building on the child’s flexibility, core strength and muscle memory.
Ballet dancers are said to be very good at multitasking!

⭐️ HIP HOP
Hip-hop culture is an artistic, musical, physical and visual mode of communication that people use to expresss their experiences, beliefs and emotions.
For children it has its benefits too; it allows them to share their experiences, ideas and feelings in diverse ways.
Hip-hop dance offers children many opportunities for self-expression while having fun and honing their communication skills.

⭐️ OUR TEACHERS
Mr. Julius Lagare started his dance training in Hip Hop and Classical Ballet. He was a former Principal dancer in the Atlanta Festival Ballet and a company-guest member of Ballethnic dance company – both based in Atlanta, Georgia. Julius is the Associate Artistic Director of Teatro Ambahanon Contemporary dance company in the Philiipines. He is also a founder and Artistic Director of LABYRINTH – a very young Contemporary Dance Company based in Saigon, Vietnam.

Mr. Omar El Gendy is a dancer / musician / choreographer born in Alexandria. He has studied Ballet at the Egyptian Academy of Arts and Dance Choreography at the Canadian Academy of Arts – Ballet Department. He is also a qualified dance teacher who has obtained a certificate from Cambridge College of Performing Arts, London UK. Omar’s dance, choreography work and projects have been performed and broadcasted at various highly prestigious venues around the world such The Kennedy Center, Washington DC and The Royal National Theatre, London UK. He is also passionate about versatile genres of dance such as Ballet, Jazz, Neo Classic, Hip Hop, Salsa and international folk dance.

If you are interested in enrolling your child for our dance programmes, please contact us at:
?: Facebook – Anne Hill Enrichment Centre
?: Instagram – ahenrichment
?: https://annehillenrichment.com/
?: +84 903846938
?: info@annehillenrichment.com
?: L4-11, 4th Floor, Estella Place – 88 Song Hanh, An Phu ward, District 2

⭐️ The World Is Your Stage ⭐️

NHỮNG CHIA SẺ CỦA CÁC GIÁO VIÊN DẠY NHẢY TẠI TRUNG TÂM AHE

Hôm nay, chúng tôi xin được phép nhân cơ hội này chia sẻ về suy nghĩ, cũng như cách nhìn về các môn nhảy và múa của các giáo viên tại Trung tâm Anne Hill Enrichment.

⭐️ MÚA BA-LÊ
Ba lê được coi là một loại hình nghệ thuật cao. Các lớp học múa ba lê của chúng tôi kết hợp các bài tập kéo căng vừa thú vị vừa hấp dẫn, sử dụng âm nhạc để hỗ trợ tất cả các ‘thời điểm’ quan trọng trong mọi hình thức nhảy và múa.
Chúng tôi khám phá một loạt các kỹ thuật để cải thiện tư thế của học viên và giúp các tổ hợp biên đạo sẽ có được một vũ công ba lê tài ba.
Ba lê cũng là một hình thức tập luyện tuyệt vời, dựa trên sự linh hoạt, sức mạnh cốt lõi và trí nhớ cơ bắp của trẻ.
Các vũ công ba lê được cho là rất giỏi trong việc xử lý nhiều công việc cùng một lúc.

⭐️ NHẢY HIP HOP
Văn hóa hip-hop là một phương thức giao tiếp nghệ thuật, âm nhạc, thể chất và hình ảnh mà mọi người sử dụng để thể hiện kinh nghiệm, niềm tin và cảm xúc của họ.
Đối với trẻ em nó cũng có những lợi ích riêng chẳng hạn như cho phép trẻ chia sẻ kinh nghiệm, ý tưởng và cảm xúc của mình theo nhiều cách khác nhau.
Nhảy hip-hop mang đến cho trẻ nhiều cơ hội thể hiện bản thân trong khi vui chơi và rèn luyện kỹ năng giao tiếp.

⭐️ CÁC GIÁO VIÊN TẠI TRUNG TÂM ANNE HILL ENRICHMENT
Thầy Julius Lagare bắt đầu sự nghiệp đào tạo khiêu vũ của mình với Hip Hop và Ballet cổ điển. Anh ấy là cựu vũ công chính trong Lễ hội Atlanta Ballet và là thành viên công ty khách mời của vũ đoàn Ballethnic – cả hai đều có trụ sở tại Atlanta, Georgia.
Julius hiện đang là Phó Giám đốc nghệ thuật của vũ đoàn đương đại Teatro Ambahanon ở Philiipines. Anh cũng là người sáng lập và là Giám đốc nghệ thuật của LABYRINTH – một Công ty Múa Đương đại rất trẻ có trụ sở tại Sài Gòn, Việt Nam.

Thầy Omar El Gendy là một vũ công/ nhạc sĩ/ biên đạo múa sinh ra ở Alexandria. Anh đã theo học Ba lê tại Học viện Nghệ thuật Ai Cập và Biên đạo múa tại Học viện Nghệ thuật Canada – Khoa Ba lê.
Thầy cũng là một giáo viên dạy khiêu vũ có trình độ chuyên môn, đã nhận được chứng chỉ của Trường Cao đẳng Nghệ thuật Biểu diễn Cambridge, London Vương quốc Anh.
Các tác phẩm và dự án về vũ đạo, biên đạo của Omar đã được trình diễn và phát sóng tại nhiều địa điểm uy tín trên thế giới như Trung tâm Kennedy, Washington DC và Nhà hát Quốc gia Hoàng gia, Luân Đôn Vương quốc Anh. Ngoài ra, thầy cũng đam mê các thể loại vũ đạo đa năng như Ballet, Jazz, Neo Classic, Hip Hop, Salsa và múa dân gian quốc tế.

Nếu bạn quan tâm đến chương trình, xin đừng ngần ngại liên hệ với chúng tôi tại:
?: Facebook – Anne Hill Enrichment Centre
?: Instagram – ahenrichment
?: https://annehillenrichment.com/
?: +84 903846938
?: info@annehillenrichment.com
?: L4-11, Lầu 4, Estella Place – 88 Song Hành, An Phú, Quận 2

OTHER NEWS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Content is protected !!